گروه سلامت:یکی از توصیههای ثابت تغذیهای، عدم مصرف انواع روغن و چربی است. برای این منع کردن هم هزار و یک دلیل وجود دارد؛ از افزایش وزن تا گرفتگی رگها که زمینهساز ابتلا به بیماریهای قلبی ـ عروقی و سکته مغزی است. این توصیه به جای خود؛ اما شکی نیست که بدن ما به بعضی چربی...
گروه سلامت: روغن زیتون و لیمو ترش هر کدام از خواص بینظیری برخوردار هستند، البته ترکیب روغن زیتون و لیمو ترش نیز به سلامت بدن و درمان برخی از بیماریها کمک شایانی میکند.به گزارش ایسکانیوز،روغن زیتون و لیمو هر دو خواص دارویی بسیار قوی دارند و برای رژیم غذایی سالم به کار میروند. ...
گروه سلامت: اگر به داروخانه سر بزنید تا برای مثال یک کرم مرطوبکننده بخرید، با انبوهی از کرمها و لوسیونهای مرطوبکننده روبهرو میشوید که هر یک قیمتهای مختلفی دارند.شاید سردرگم شوید که کدام محصول برای شما بهتر است؟ درست است که دکترهای داروساز راهنمایان خوبی هستند ...
گروه سلامت:یکی از چالشبرانگیزترین مباحث مواد غذایی موضوع روغن است و این پرسش برای همه مطرح است که کدام روغن برای مصرف بهتر است؟ البته این امر نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای پیشرفته نیز هنوز مورد بحث است. به نظر میرسد در شرایط فعلی بهترین روغن مصرفی روغن زیتونی است که از مراکز ...
گروه سلامت: اگر بهجای سسهای چرب، به سالادتان سس خانگی با روغنزیتون و سرکه اضافه کنید. با این کار نهتنها طعم مطبوعی به سالادتان میدهید؛ بلکه منبع بسیار خوبی از چربیهای سالم را نیز مصرف میکنید.
به گزارش تبیان، چه کسی میتواند خوشمزگی یک سالاد تازه و رنگارنگ ...
گروه علمی:بهترین روغن برای پخت و پز روغن زیتون سبک و همه کاره است؛ این را سرآشپز جون تاناکا میگوید و معتقد است این روغن نقطه دود بالاتری دارد و در برابر حرارت مقاوم است.ثمین نصرت، سرآشپز و نویسنده کتاب «نمک، چربی و حرارت» گفت: «اولین قدم در انتخاب روغن، شناسایی نقش اصلی ...
گروه علمی:نتایج یک مطالعه در سال ۲۰۲۰ نشان داد که مصرف بیش از نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.در اوایل سال جاری، محققان گزارش دادند افرادی که بیش از نصف قاشق غذاخوری در روز روغن زیتون میخورند، در مقایسه با افرادی که هرگز از این روغن مصرف نمیکنند یا ...
گروه علمی:محققان کانادایی در یک مطالعه متوجه شدند، خوردن روغنهای غنی از چربیهای غیراشباع که حاوی چربیهای سالم مانند روغن زیتون هستند، لخته شدن خون را کاهش داده و از بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری میکند.
روغن زیتون حاوی یکی از پروتئینهایی است که میتواند از تجمع ...
گره علمی: روغن زیتون در بسیاری از کشورها از جمله ایران تولید میشود، اما تولیدکنندگان اصلی آن در جهان اسپانیا، ایتالیا، یونان، ترکیه و تونس هستند. همچنین یونان در صدر مصرف کنندگان روغن زیتون در جهان به شمار میرود و بعد از آن ایتالیا و اسپانیا قرار دارند.روغن زیتون در ۴ دسته فرآوری می...
گروه علمی: روغن زیتون و آبلیمو، جایگاه خاصی در آشپزی بهخصوص سبک مدیترانهای دارند. گرچه فواید هر یک از این مواد غذایی کاملا از نظر علمی ثابت شده اما بعضی معتقدند که مخلوط روغن زیتون و آبلیمو نیز فواید بسیاری برای سلامت بدن دارد و میتواند در بهبود و پیشگیری بسیاری از مشکلات جسمانی موثر ...
گروه سلامت: روغن زیتون و روغن ارده کنجد سلامتترین روغنها برای مصرف روزانه هستند تا آنجا که اروپاییها که تمایل عجیبی به مصرف کره داشتند هم به مصرف این روغنهای سلامت روی آوردهاند اما استفاده از این روغنهای خوب هم نکات مهمی دارد.روغن کالایی اساسی که این روزها دستخوش ...
گروه سلامت: یک متخصص تغذیه گفت: روغنهای خوراکی، بحثی که همواره درخصوص سالم یا مضر بودن آن ها مطرح می شود و خوراکیهایی که بسیاری از افراد که به دنبال رژیمهای لاغری هستند آن را دشمن اصلی خود میدانند.سمیرا مرادی اظهار کرد: باید بدانیم که همه روغنهای خوراکی مضر نبوده و برخی ...
گروه علمی: به گفته محققان، جایگزین کردن کره یا سایر چربیهای مسدودکننده عروق با روغن زیتون سالم برای قلب ممکن است سالها به طول عمر شما بیافزاید. نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد افرادی که بیش از ۲/۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز مصرف میکنند، در مقایسه با افرادی که کمتر از این ...
گروه علمی:مصرف کمتر از یک قاشق غذاخوری روغن زیتون خطر مرگ را کاهش میدهد.در مطالعهای در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق آمده است: افزودن کمتر از یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به رژیم غذایی، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی یا ریوی و همچنین اختلالات مغزی و سرطان را کاهش میدهد.
در مقایسه ...
گروه اقتصادی: رییس شورای ملی زیتون ایران اظهار داشت: روغن پومیس در واقع همان تفالههای زیتون است که باید دور ریخته شوند، اما به آنها یکسری مواد شیمیایی زده میشود تا کاربرد درمانی و صنعتی پیدا کنند. این روغن قابلیت مصرف خوراکی را ندارد، اما نبود نظارت کافی باعث شده واردکنندگان به راحتی ...
گروه علمی:تحقیقات نشان داده که گوجه فرنگی سرشار از لیکوپن است و مصرف لیکوپن به همراه روغن زیتون میتواند سرشار از خواص مفید برای بدن باشد.دانشمندان و محققان دانشگاه ناپل بر رابطه بین خطر بیماریهای قلبی و الگوهای غذایی تمرکز کردند، به این معنی که تجزیه و تحلیل آنها بر مطالعاتی ...
گروه علمی: با مصرف روغن زیتون میتوانید از فواید زیر بهرهمند شوید:
۱. چربیهای تکاشباعشده
حدود ۱۴درصد از روغن زیتون اشباعشده است، اما ۱۱درصد آن از چربیهای چنداشباعنشده، مانند امگا۶ و امگا۳ است. اما مهمترین اسید چرب روغن زیتون، تکاشباع...
گروه اقتصادی: مصرف روغن زیتون در کشور ما با وجود فرهنگسازی برای مصرف آن هنوز بسیار کمتر از روغنهای دیگر است که بخشی از این مشکل به قیمت بالای این نوع روغن برمیگردد. اما در ۶ ماه گذشته مشکلات بازار روغن و افزایش قیمت انواع روغن ذرت و آفتابگردان که قبلا قیمتهای بسیار پایین...
گروه اقتصادی: مهدی عباسی رئیس شورای ملی زیتون با اشاره به اینکه عوامل متعددی در تولید روغن زیتون دخیل است، اظهار کرد: تولید روغن زیتون به عواملی همچون توجیه اقتصادی تولید و سال آور یا نا آور بستگی دارد.او با بیان اینکه سال گذشته ۶ هزار تن روغن زیتون در کشور تولید شده است، افزود: گرچه امکان خودکفایی ...
گروه علمی: روغن زیتون یکی از مواد اصلی بسیاری از محصولات آرایشی بهداشتی است و میتواند به صورت خوراکی هم برای پوست مفید باشد.این روغن قرمزی و التهاب پوست را کاهش میدهد و ممکن است پوستتان را سالها از چین و چروک حفظ کند. روغن زیتون خواص ضد باکتریایی قوی هم دارد و مثل یک ضدعفونی ...